Четвер, 02-Травня-2024, 08.44.20
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2012 » Червень » 17 » Заповідник "Чернігів Стародавній" популяризує архітектурні пам'ятки Чернігова на туристичних виставках та фестивалях
16.22.00
Заповідник "Чернігів Стародавній" популяризує архітектурні пам'ятки Чернігова на туристичних виставках та фестивалях
З метою популяризації історичних та археологічник пам’яток Чернігова працівники Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» протягом травня червня взяли участь у декількох туристичних ярмарках та фестивалях, які проходили на території Чернігівської та Київської областей.

Зокрема, науковці взяли участь у І-му Туристичному фестивалі «Київщина туристична - 2012», який проходив протягом 11-12 травня на площі Лесі Українки . Даний туристичний фестиваль був приурочений 80-річчю утворення Київської області та який мав на меті всебічне представлення сектору туристичного бізнесу Київської області, інших регіонів України, сфери інфраструктури та яскравої палітри історико-культурної спадщини та культурно-мистецького арсеналу України.

Наукові співробітники заповідника «Чернігів стародавній» представили учасникам та гостям фестивалю різноманітну туристичну продукцію: буклети, єврофлаєра та прайс-листи.

19 травня вперше у Новгороді-Сіверському відбувся Міжрегіональний туристичний форум «Чернігівщина туристична - 2012». У форумі взяли участь представники сфери туризму Чернігівської, Житомирської , Київської, Львівської, Миколаївської областей України та Могильовської області Республіки Білорусь, готельні та туристичні комплекси, музеї та національні заповідники в тому числі і Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній».

1 червня у Славутичі проходили заходи з нагоди 25-річчя міста. Президент України Віктор Янукович взяв участь у заходах з нагоди Дня міста Славутича, в ході яких він відзначив зусилля місцевої влади щодо подальшої розбудови інфраструктури наймолодшого міста України.

Наступного дня, 2 червня, у м. Славутичі продовжувалися святкові заходи. У Свято-Іллінському храмовому комплексі пройшов молебень з нагоди Дня міста. На центральній площі Славутича розпочало свою роботу «Місто майстрів», де кожен мав змогу придбати вироби декоративно-ужиткового мистецтва. Свої унікальні твори та вироби представили народні майстри із Чернігова, Славутича, Ніжина та інших міст України.

У міському парку пройшли народні гуляння з нагоди святкування православного свята Трійці, майстер-класи майстрів народної творчості та виставки, числені концертні виступи відомих творчих колективів Києва, Славутича, Дніпропетровська та інших міст України.

Співробітники Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» спільно з майстрами народно-ужиткового мистецтва редставили гостям та мешканцям міста Славутича нову рекламну продукцію, розповіли про унікальні архітектурні пам’ятки старовинного Чернігова та виставки, які експонуються на диний час у стінах заповідника.

'
Категорія: Події міста | Переглядів: 807 | Додав: chernigovec | Теги: Чернігів Стародавній, архітектурні пам’ятки Чернігова, Чернігівщина туристична - 2012 | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar