Вівторок, 14-Травня-2024, 14.59.06
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2010 » Лютий » 22 » Відбулась офіційна зустріч представників України та Франції з питань підготовки туристичної інфраструктури до Євро-2012
17.48.04
Відбулась офіційна зустріч представників України та Франції з питань підготовки туристичної інфраструктури до Євро-2012
16 лютого 2010 року в Державній службі туризму і курортів відбулася офіційна зустріч Першого заступника Міністра культури і туризму України Владислава Корнієнка, заступника Міністра культури і туризму України Юрія Зубка, Голови Державної служби туризму і курортів Анатолія Пахлі та фахівців Держтуризмкурортів з Генеральним інспектором з питань фінансів Міністерства економіки, промисловості та зайнятості Франції Аланом Бодоном, директором представництва Агентства сприяння розвитку обмінів економічними та фінансовими технологіями (АДЕТЕФ) при Міністерстві економіки, промисловості і зайнятості Франції в Україні Аланом Тібо, відповідальним співробітником генеральної дирекції з питань конкурентоспроможності, індустрії та послуг при Міністерстві економіки, промисловості і зайнятості Франції Агнесс Готтарді.
В ході зустрічі були обговорені питання розвитку співпраці в рамках виконання Меморандуму про двостороннє співробітництво Державної служби туризму і курортів України з Дирекцією по туризму Міністерства економіки, промисловості та зайнятості Франції таАДЕТЕФ і можливих заходів технічної допомоги французькою стороною в рамках підготовки до Чемпіонату Європи з футболу ЄВРО 2012.
Впродовж зустрічі представники двох країн обговорили низку питань двостороннього туристичного співробітництва, серед яких налагодження систематичного обміну інформацією щодо стану туристичної індустрії країн, а також організаційні засади функціонування галузі туризму, особливостей туристичної політики.
Українська сторона схвально сприйняла пропозиції французьких фахівців щодо розвитку співробітництва у сфері підвищення кваліфікації туристичних кадрів, надання технічної допомоги з боку французьких освітніх закладів під час навчання і стажування фахівців туристичного та готельного бізнесу з України.
Владислав Корнієнко повідомив, що Україна потребує взаємодії з французькими колегами, вивчення досвіду Франції щодо підготовки і проведення спортивних заходів такого масштабу. Він висловив думку української сторони, яка усвідомлює, що світова фінансова криза не буде сприяти матеріальному та фінансовому забезпеченню організаційних заходів. Тому досвід Франції дозволить нашій державі залучити інвесторів у побудову туристичної інфраструктури України з тим, щоб у майбутньому ці напрацювання стали самоокупними.
«Під час жеребкування у Варшаві делегацією УЄФА була схвально сприйнята наша співпраця з АДЕТЕФ», - зазначив Владислав Корнієнко.
«Велику увагу у розвитку туристичної індустрії ми маємо приділити не лише побудові готелів, а й наповненню цих місць розміщення туристів інформаційним змістом. Створення інфраструктури навколо історичних і культурних центрів України є найважливішим і для проведення Євро-2012 і для майбутнього розвитку туристичної галузі України, щоб вони і надалі слугували розвитку економіки нашої держави», - Перший заступник Міністра культури і туризму України.
 
Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 720 | Додав: chernigovec | Теги: офіційна зустріч, Євро 2012, представники Франції, представники України | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar