П`ятниця, 03-Травня-2024, 13.11.22
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Урочисте відкриття 16 Міжнародного туристичного салону «Україна’2009»
12.30.34
Урочисте відкриття 16 Міжнародного туристичного салону «Україна’2009»
натисніть для перегляду в повному розмірі...6 жовтня 2009 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру відбулося урочисте відкриття 16 Міжнародного туристичного салону «Україна’2009», організованого компанією «Автоекспо» за підтримки Міністерства культури і туризму України та Державної служби туризму і курортів.
Заступник Міністра культури і туризму України Юрій Зубко виголосив привітальне слово Прем’єр-Міністра України Юлії Тимошенко, а вітання від Міністра культури і туризму України Василя Вовкуна виголосив Голова Державної служби туризму і курортів Анатолій Пахля і побажав учасникам і гостям заходу наснаги і плідної роботи з розбудови сучасного ринку туристичних послуг в Україні.
У відкритті виставки також взяли участь Перший заступник Голови Державної служби туризму і курортів Ольга Соколова, заступник Голови Сергій Сьомкін та посли ряду країн, що були представлені національними стендами.
16 Міжнародний туристичний салон «Україна’2009» представив понад 600 компаній з понад 40 країн світу. Вперше свої пропозиції на виставці презентують представники Шрі-Ланки, Південно-Африканської Республіки та Палестини.
Турсалон демонструє розмаїття туристичних напрямків, які сьогодні пропонуються українським туристам, а також – світові тенденції та нові продукти щедрого на новинки туристичного ринку. Традиційно вагому частку експозиції складають національні стенди, які представляють туристичне багатство країн. Серед країн і регіонів, які розвивають туризм на міжнародному рівні, свої експозиції на турсалоні облаштували Австрія, Болгарія, Угорщина, Єгипет, Індія, Індонезія, Іспанія, Кіпр, Македонія, Малайзія, Польща, Таїланд, Фінляндія, Чехія.
Міжнародний статус турсалону «Україна» підтверджений всесвітніми профільними організаціями, які користуються найбільшим авторитетом та довірою спеціалістів виставкового та туристичного бізнесу. Він внесений до календарів Всесвітньої туристичної організації (UNWTO), а також є членом Міжнародної асоціації туристичних виставок та ярмарків (ITTFA).
Поряд з доволі широким набором зовнішніх туристичних напрямків, традиційно масштабно та повно на виставці представлена національна експозиція «Відпочивайте в Україні», найбільша та найзмістовніша експозиція українських регіонів в нашій країні. Організатори турсалону звернули свою увагу на постійно зростаючий інтерес закордонних та українських громадян до вітчизняного туристичного продукту – відвідування історичних місць та пам’яток України і популяризації сільського та зеленого туризму, – і в експозиції виставки з’явився цікавий і змістовний розділ, що створювався за підтримки “Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму в Україні». Не обійшли цього разу організатори увагою і молоду та вже досить динамічну в своєму розвитку Асоціацію малих готелів та апартаментів України, на хостели якої ляже, мабуть, чи не найбільше навантаження у прийманні молодіжних груп шанувальників футболу на Євро-2012.
Колективний стенд України, що має масштаби окремої виставки, представляє також цікаві туристичні маршрути, найвідоміші місця, історичні пам’ятки, музеї, готелі, санаторії – все, що кожна область може запропонувати туристам для відпочинку.
Велику зацікавленість серед туроператорів, журналістів та гостей виставки викликав семінар «Розвиток туристичної галузі в умовах кризи», який провела Перший заступник Голови Державної служби туризму і курортів Ольга Соколова.

Джерело: Міністерство культури і туризму України

Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 986 | Додав: chernigovec | Теги: Київ, Україна 2009, турсалон, виставковий центр | Рейтинг: 5.0/1
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar