Середа, 01-Травня-2024, 08.28.11
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2012 » Червень » 1 » У Чернігові презентували першу безкоштовну WI-FI - зону. Фото
13.23.18
У Чернігові презентували першу безкоштовну WI-FI - зону. Фото
1 червня у сквері імені Попудренка відбулася презентація безкоштовного вуличного WI-FI. Його підключено у рамках соціального проекту "Вільний Інтернет".
У прес-конференції з цієї нагоди взяли участь Чернігівський міський голова Олександр Соколов, директор TOB "Основа" Сергій Молявко та начальник управління стратегічного розвитку і туризму міської ради Борис Атрощенко.
Кабельний оператор "Основа" спільно з Чернігівською міською радою започаткували соціальний проект зі створення додаткових можливостей для всіх бажаючих - і містян, і гостей Чернігова, - безкоштовно підключитись до мережі Інтернет через WI-FI. Перша безкоштовна WI-FI-зона запрацювала у сквері ім. М. М. Попудренка у м. Чернігові. У планах - до кінця червня відкрити ще одну таку зону на Алеї Героїв, у міському парку культури та відпочинку, та як повідомлялося раніше, Wi-Fi з'явиться на Чернігівському Валу.

За словами міського голови, Чернігів долучився до українських міст, де вже працюють безкоштовні Wi-Fi - зони. "Це сучасні стандарти життя, яке неможливо уявити без сучасних технологій та безперешкодного доступу до інформації", - сказав він. Також О.Соколов підкреслив важливість співпраці з соціально відповідальним бізнесом, проекти якого спрямовані на поліпшення життя у рідному місті.

Як повідомив Б.Атрощенко, що WI-FI-зони - це один з кроків розвитку інформаційного простору міста. У найближчій перспективі всі охочі матимуть змогу за допомогою web-камер, що будуть встановлені у місцях масового відпочинку, спостерігати у режимі on-line за подіями, які відбуватимуться у місті. "Ця та подібні акції сприятимуть впровадженню сучасних інформаційних технологій у рамках інтеграції України до загально-комунікаційного європейського та всесвітнього простору", - підкреслив начальник управління стратегічного розвитку міста та туризму. Він висловив сподівання, що ця акція також сприятиме розвитку туризму.

Директор компанії «Основа» розповів про діяльність підприємства, яке з'явилося на ринку телекомунікацій у 1997 році і на сьогодні є його лідером. Він підкреслив, що кабельний оператор "Основа" - універсальний постачальник комплексних телекомунікаційних послуг та рішень для приватних осіб і підприємств.

Компанія надає послуги високошвидкісного доступу до мережі Інтернет за сучасними технологіями, кабельного аналогового і цифрового телебачення, високошвидкісної передачі даних для корпоративних клієнтів.

Телекомунікаційна мережа компанії побудована за технологією FTTB (Fiber То The Building - "Оптика до будинку") з переважним використанням підземних ліній зв'язку. Це дозволяє забезпечити в кожній квартирі якісні телебачення та доступ до мережі Інтернет.

"Одним з напрямків розвитку компанії є впровадження соціальних проектів. Відображенням цього стало спільне з Чернігівською міською радою втілення у життя проекту щодо забезпечення безкоштовним швидкісним бездротовим Інтернетом жителів і гостей нашого міста в основних місцях проведення культурно-масових заходів та відпочинку", - зазначив С.Молявко.

Також додамо, що до точки Wi-Fi у сквері ім. М.М. Попудренка зможуть підключитися одночасно до 60 чоловік з середньою швидкістю доступу до мережі інтернет від 0.50 mb/s до 1 mb/s.











Переглядів: 1412 | Додав: chernigovec | Теги: оператор основа, сквер ім. Попудренка, Чернігів, wi-fi у чернігові | Рейтинг: 5.0/2
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 1
avatar
1 Roro • 04.14.43, 05-Серпня-2012
That's the best aneswr of all time! JMHO
ComForm">
avatar