П`ятниця, 03-Травня-2024, 16.05.41
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Жовтень » 15 » Страховий пакет для турфірми: працюємо по-європейськи
16.25.41
Страховий пакет для турфірми: працюємо по-європейськи

Страхування є невід'ємною, органічною частиною туристичної індустрії - адже турист, вирушаючи у подорож чи на відпочинок, залишаючи звичну для себе обстановку, піддається різним ризикам (наприклад: погіршення стану здоров'я, настання нещасного випадку, втрати майна або грошових коштів, документів, заподіяння шкоди третім особам - список далеко не вичерпний). Деякі з цих ризиків далеко від дому зростають на багато разів, в результаті страховий поліс став обов'язковою складовою будь-якого туру.
ЗАТ «Європейське туристичне страхування» стало першою компанією, яка професійно займається розробкою і наданням саме туристичного страхового продукту в нашій країні. З моменту виходу на український ринок ми зайнялися адаптацією традиційних, прийнятих у Європі страхових продуктів, до потреб українського ринку. І запропонували туристичним компаніям комплекс як звичних для українців страхових послуг (медичні ризики, нещасний випадок) на строки від 3-х днів до року, так і нові страхові продукти. На початку минулого року ми одні з перших в Україні ввели послугу страхування ризиків переривання або скасування поїздки (у тому числі й з причини відмови у видачі іноземної візи).
Ще один специфічний страховий ризик в туризмі - відповідальність за шкоду, заподіяну третім особам. Під цю категорію підпадають різні події, наприклад, при гірськолижному туризмі (нанесення шкоди здоров'ю лижника в результаті випадкового зіткнення). До недавнього часу туристичні фірми були змушені страхувати ці ризики за кордоном - як правило, у страхових компаніях приймаючих країн. Проте сьогодні такі ризики можна застрахувати і у нас, в ЄТС.
Сьогодні, через достаток відмінності послуг на ринку туристичного страхування, туристичним операторам і агентам, які продають тури безпосереднім споживачам, доводиться самостійно займатися наповненням страхових полісів опціями, необхідними в кожному конкретному випадку. Зайве говорити, що це вимагає спеціальних знань і часу.
Ситуація на ринку туристичного страхування сьогодні така, що він впритул підійшов до надання послуг в комплексному, або пакетному, вигляді. Саме тому наша компанія, на початку наступного року, передасть ринку готові пакети страхових послуг. Наприклад, страхування медичних витрат + страхування від нещасного випадку + страхування багажу і т.д. Зрозуміло, будь-який з цих комплексів може бути додатковим страхуванням додаткового ризику. Детальний опис пакетів ми наведемо пізніше - безпосередньо перед їх випуском на ринок, проте вже зараз хочу зауважити, що вони будуть задовольняти вимоги до страхового захисту споживачів з усіх основних сегментів туристичного ринку, від сімейного відпочинку та ділового туризму до екстремальних поїздок.
Застосування страхових пакетів в туризмі принесе туристичним фірмам додаткові переваги. Зокрема, зникне необхідність розбиратися в «конструктора» із страхових послуг, страхових премій та умов страхування тих чи інших ризиків. Спростити розрахунки страхових премій для менеджерів туристичних фірм-агентів - наприклад, переважна більшість пакетів розроблені і прораховані для стандартних термінів подорожей: 7, 10, 12 і 14 днів.
Вже найближчим часом ми відкриваємо сайт, на якому буде надана не тільки інформація про нас і наші послуги, а й можливість придбати страховий поліс он-лайн. Номенклатура розроблених нами пакетів страхових послуг покриває всілякі ризики, що виникають в туризмі - аж до найрізноманітніших, наприклад, виникнення кесонної хвороби у дайверів після екстреного підняття на поверхню, і подальшого лікування та реабілітації.
Надання пакетних страхових продуктів - це прогресивне нововведення для українського туристичного ринку, яке спростить операції на ринку туристичних послуг, позбавить споживачів (як туристів, так і турагентів) від необхідності розбиратися в складних для них нюансах страхування. Це давно вже стало практикою в Європі, приходять до цього і українські туристичні компанії. Більшість наших партнерів позитивно оцінює
таку новацію і висловлює готовність користуватися саме такою формою надання страхових послуг - навіть якщо при цьому страхові премії зростуть. Але при цьому зросте і ефективність ведення бізнесу, що особливо важливо в нинішні, кризові часи.

Андрій Ніколаєв
перший заступник голови правління
ЗАТ «Європейське туристичне страхування»

Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 1147 | Додав: chernigovec | Теги: страхування в туризмі, Європейське туристичне страхування, туристичний продукт | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar