П`ятниця, 26-Квітня-2024, 15.47.31
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Вересень » 22 » Представники УЄФА були вражені охайністю аеропортів України
17.58.12
Представники УЄФА були вражені охайністю аеропортів України
натисніть для перегляду в повному розмірі...Сьогодні в Міжнародний аеропорт «Бориспіль» відвідали з робочим візитом Директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен і експерт УЄФА з питань аеропортів Пітер Хемпсон. Разом з ними роботу на будівництві терміналів «F» і «D» оцінювали Віце-прем’єр Іван Васюник, Президент ФФУ Григорій Суркіс і голова МОКу Маркіян Лубківський.
Експерти УЄФА були задоволені побаченим. Пітер Хемпсон на власні очі побачив, як працює система обслуговування в паломницькому терміналі. Вони зазначили, що тимчасовий термінал, який працює в «Борисполі» вже третій рік і постійно вдосконалюється, стане у нагоді під час Євро-2012. Директор турніру Євро-2012 Мартін Каллен підкреслив: «Цей термінал працює добре і це дасть додаткові можливості для обслуговування пасажирів під час Євро-2012».
Мартін Каллен розповів про свої враження від роботи української сторони: «У Донецьку ми побачили дуже хороший проект терміналу. Необхідно розпочати його реалізацію упродовж наступних трьох-чотирьох тижнів. У цьому разі, ми маємо підстави вважати, що проект буде завершено вчасно. У «Борисполі» ми побачили прогрес у виконанні робіт по всіх терміналах. На терміналі «F», який призначено для чартерних рейсів, роботи проводяться вчасно. А на пасажирському терміналі «D» потрібно виконати великій обсяг робіт, але роботи йдуть за графіком і ми сподіваємось, що термінал буде вчасно зданий в експлуатацію. Але я був дуже задоволений тим, що сьогодні побачив».
Іван Васюник підкреслив: «Ми з нашими партнерами з УЄФА співпрацюємо виключно на принципах достовірності, об’єктивності і поваги. Ми завжди надаємо правдиву інформацію щодо стану підготовки України, яку, як-от сьогодні, експерти можуть оцінити на власні очі». Віце-прем’єр зазначив, що «держава є основним інвестором аеропортів: і в Донецьку, і у Києві, і у Львові, і у Харкові частково. Тому Уряд тримає виконання цих проектів під постійним контролем».
Сьогодні експерти УЄФА побачили такий результат роботи і прагнення нарощувати темпи, що дасть можливість Україні отримати право на проведення Євро-2012 у всіх чотирьох містах.
Те, що такі сподівання мають реальний ґрунт, підтвердив Пітер Хемпсон: «Сьогодні я побачив аеропорти в Донецьку та Борисполі. У Донецьку хороший проект терміналу, який потрібно втілити вчасно. Мені приємно констатувати прогрес із злітно-посадковою смугою в донецькому аеропорті. Ми не маємо жодних сумнівів щодо вчасного завершення її будівництва до Чемпіонату Європи.
На будівництві терміналу «F» ми побачили дуже хороший прогрес. Ми навіть і не сподівалися на такі зрушення. Вражають зміни. Пов’язані з перонами та паркінгами для літаків.
Найбільший ризик існує щодо терміналу «D». Але це усвідомлюють усі. Керівник аеропорту надав нам усі гарантії про вчасне закінчення цього проекту.
Григорій Суркіс вбачає позитивні оцінки УЄФА, зокрема з боку Президента Мішеля Платіні у консолідації дій Уряду, місцевої влади та ФФУ: «Разом ми прагнемо показати, що в України значний прогрес у підготовці до Євро-2012. Експерти УЄФА можуть пересвідчитися, що цей прогрес є не тільки на папері, а в житті. Саме завдяки спільній роботі з експертами УЄФА ми доведемо, що ті сім місяців, які нам надав Виконком, були використані максимально для виконання поставлених завдань. За два місяці, що залишилися до початку розгляду долі приймаючих міст України, ми зробимо все, аби виконати всі вимоги».
Очільник ФФУ вважає, що фахові експерти, зокрема Пітер Хемпсон, об’єктивно оцінюють успіхи України у втіленні проектів аеропортів, які до того викликали чи не найбільше нарікань з боку УЄФА. «Вони були позитивно здивовані тим прогресом, який відбувається на будівництві терміналів у «Борисполі». У Донецьку нам представили проект, який поки що існує тільки на папері, але вже у жовтні місяці розпочнуться роботи з винесення інженерних мереж. Робота донеччан також доведе, що вони зможуть впоратися з втіленням проекту вчасно», - підкреслив Григорій Суркіс.
 
Категорія: Новини Євро 2012 | Переглядів: 979 | Додав: chernigovec | Теги: УЄФА, Бориспіль, аеропорт | Рейтинг: 5.0/1
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar