Неділя, 05-Травня-2024, 02.25.13
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2010 » Липень » 8 » Оцінка державної політики в галузі туризму
14.19.37
Оцінка державної політики в галузі туризму
Державна політика в галузі туризмуКруглий стіл « Оцінка державної політики в галузі туризму», організований в рамках двостороннього співробітництва Агентства сприяння розвитку обмінів економічними та фінансовими технологіями (АДЕТЕФ) при Міністерстві економіки, промисловості і зайнятості Франції в Україні з Головним контрольно-ревізійним управлінням України та Державною службою туризму і курортів відбувся 2 липня в ГоловКРУ.
Від української сторони гостей привітали та виступили з доповідями заступник Голови ГоловКРУ Олена Чечуліна, начальник управління фінансово-економічної та інвестиційної діяльності Держтуризмкурортів Ольга Соколова.
Французьку сторону на засіданні Круглого столу представляли Жоель Бурк, начальник відділу конкурентоздатності та розвитку туризму дирекції туризму Генеральної дирекції конкурентоздатності, промисловості та послуг (ГДКПП) Міністерства економіки, промисловості та зайнятості Франції, Рене-Марк Віала, член Міжнародного комітету аудиту бюджетних програм Служби Генерального економічного та фінансового контролю (СГЕФК) Міністерства економіки, промисловості та зайнятості Франції та фахівці АДЕТЕФ.
У своєму слові пан Жоель Бурк розповів про політику уряду Франції в організації туристичного сектору та зупинився на деяких питаннях пов'язаних з туризмом та його фінансуванням.
Зокрема, пан Бурк інформував учасників зібрання про те, що за даними, на жаль тільки за 2007 рік, державні видатки на туризм у Франції склали 620 млн.євро або 0,17% державного бюджету, а також про те, що до цієї суми увійшов і бюджет Дирекції з питань туризму при Міністерстві економіки, промисловості та зайнятості Франції. На 2010 рік бюджет Дирекції склав 58 млн.євро, а обсяг європейських структурних фондів, що задіяні у туристичних проектах різних французських територій та спрямовуються на фінансування регіональної туристичної політики становить 260 млн.євро. При цьому сума публічного фінансування туризму у Франції ( у тому числі органів місцевої влади ) становить близько 3 млрд.євро на рік!
Рене-Марк Віала в своїй доповіді сконцентрував увагу присутніх на оцінці державної політики туризму Франції та бюджетної програми «Туризм» та визначив три цілі-рекомендації аудиторів МКАП проограми «Туризм»: оптимізувати партнерське фінансування заходів з промоції Франції за кордоном; супроводжувати запровадження нової системи класифікації засобів розташування; збільшити кількість бенефіціантів чеків на фінансування канікул в закладах соціального туризму.
У своему виступі Ольга Соколова зазначила, що не зважаючи на світову економічну кризу та недостатність фінансування туристична галузь попри всі труднощі і негаразди в соціально-економічному житті держави працювала і працює, в цілому, динамічно і прибутково. В цих умовах робота Державної служби туризму і курортів спрямовується на реалізацію державної політики в галузі туризму і курортів, забезпечення правового регулювання діяльності суб'єктів туристичного підприємництва, захист прав споживачів туристичного продукту.
Українські учасники Круглого столу з цікавістю сприйняли досвід французських фахівців та висловили надію, що постійні контакти посадовців та бізнесменів обох країн дадуть змогу розширити горизонти нашої співпраці в галузі туризму, вивчити можливості кожного та напрацювати нові спільні програми.

Джерело: tourism.gov.ua
Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 771 | Додав: chernigovec | Теги: круглий стіл, сфера туризму, державна політика | Рейтинг: 5.0/1
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar