Понеділок, 29-Квітня-2024, 00.29.05
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2010 » Травень » 8 » Національна виставка-фестиваль «Українське село запрошує - ЕКО-Відпочинок 2010»
16.23.10
Національна виставка-фестиваль «Українське село запрошує - ЕКО-Відпочинок 2010»
14-16 травня у Києві на території Національного комплексу «Експоцентр України» (проспект Академіка Глушкова, 1) відбудеться Національна виставка-фестиваль «Українське село запрошує - ЕКО-Відпочинок 2010».
Організатори виставки: Міністерство культури і туризму України та державна служба туризму і курортів, українська виставкова компанія АВТОЕКСПО, Спілка сприяння розвитку сільського зеленого туризму, за підтримки інформаційного центру «Зелене досьє».
Національна виставка-фестиваль «Українське село запрошує – ЕКО-Відпочинок 2010» – виставковий проект, що вирішує важливе завдання державної ваги – розвивати в’їзний і внутрішній туризм. Головна мета організаторів – якнайяскравіше презентувати особливості українського національного відпочинку. Це гідна відповідь на запит сучасності. 
Адже відпочинок в екологічно чистих і мальовничих місцях, що не є традиційно курортними зонами чи туристичними центрами, став популярним трендом в усьому світі. Кожен українець змалечку пам’ятає походи «на природу» чи поїздки «на село». Екологічний та сільський зелений відпочинок охоплює широкий спектр форм дозвілля: у сільській місцевості, у туристичних центрах і курортах, що розташовані у селищах і малих містах, у сільських дворових господарствах. Фестивалі етнічної музики та традиційних ремесел закликають до збереження дивовижних народних традицій.
Цілком зрозуміло, що розвиток саме такого виду дозвілля має велике значення для всієї країни. Становлення інфраструктури цієї галузі обумовлює розвиток регіонів України, збільшення робочих місць у сільській місцевості та інших, віддалених від індустріальних центрів та традиційних рекреаційних зон, територій. Ці процеси сприяють збільшенню інвестицій в «українське село» та забезпечують збільшення туристичних надходжень в бюджети вітчизняних регіонів. Крім того, такий відпочинок доступніший за ціною, що в умовах економічної кризи набуває безперечної переваги.
За задумом організаторів, виставка-фестиваль «Українське село запрошує – ЕКО-Відпочинок’2010» дає можливість учасникам представляти все розмаїття пропозицій, вивчати очікування та інтереси майбутніх споживачів та реалізовувати свій самобутній продукт безпосередньо клієнтові.
Виставка-фестиваль не тільки презентує курорти, природні та історико-культурні багатства, але й сприятиме підвищенню рекреаційної привабливості регіонів, розвитку їхньої базової інфраструктури та поліпшенню екології в цілому і якості кожного окремо взятого людського життя.
Проведення футбольного чемпіонату Євро-2012 в нашій країні та необхідність комфортного розміщення іноземних туристів та футбольних вболівальників відкривають широкі перспективи для збільшення кількості приватних осель і міні-готелів.
Під час виставки-фестивалю туроператори, туристичні агенції, власники готелів, апартаментів, представники державних відомчих організацій та кінцеві споживачі зможуть ознайомитися з широким спектром пропозицій, встановити нові контакти, отримати інформаційні матеріали, наперед спланувати відпочинок.
Цьогорічному проведенню виставки 14 - 16 травня оргкомітет приділяє велику увагу, адже успіх старту в розширеному форматі та на нових площах має вирішальне значення для регулярного, щорічного проведення експофоруму нової якості. Високопрофесійний колектив виставкової компанії Автоэкспо знає про це дуже добре, адже в календарі компанії понад десять виставок різнопланових тематик, які проводяться кожний рік, зокрема таких популярних, як Київське Мотор Шоу SIA та Міжнародний туристичний салон УКРАЇНА.
Оргкомітет, враховуючи важливість розвитку виставки даної тематики, підтверджену державною підтримкою, закликає представників вітчизняних медіа долучитися до промокампанії важливого для розвитку та авторитету України експо-проекту.

Запрошуємо всіх бажаючих 14 - 16 травня відвідати експозицію
«Українське село запрошує - ЕКО-Відпочинок’2010»
на території НК «Експоцентр України» (проспект Академіка Глушкова, 1).

Категорія: Анонси подій | Переглядів: 1234 | Додав: chernigovec | Теги: Еко-відпочинок 2010, Українське село запрошує, анонс виставки | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar