Середа, 15-Травня-2024, 00.16.02
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Листопад » 11 » Міністри туризму 100 країн обговорять шляхи виходу з кризи туріндустрії
10.24.32
Міністри туризму 100 країн обговорять шляхи виходу з кризи туріндустрії
Саміт глав міністерств обіцяє бути найбільшим за всю історію World Travel Market. Учора в лондонському конгрес-центрі ExCel розпочала роботу найбільша міжнародна виставка World Travel Market, яка триватиме по 12 листопада. Цього року WTM відзначає своє 30-річчя. У своїй проникливій промові на офіційному відкритті заходу директор WTM Фіона Джеффрі (Fiona Jeffrey) висловила жаль, що святкувати ювілей припадає у важкі для індустрії часи, і відзначила особливу важливість проведення виставки в цьому році: перші особи світової туріндустрії збираються разом, щоб обговорити шляхи виходу турбізнесу зі світової рецесії.
У свою чергу, в ході відеопрезентації на відкритті виконавчий директор Tui Travel Пітер Лонг (Peter Long) підкреслив, що особливу увагу турбізнес повинен приділяти ринкам, що розвиваються - таким як Росія і Китай.
Не дивно, що цього року центральною темою виставки стала економічна криза. Він же стане головним предметом обговорення на щорічному саміті міністрів туризму, який пройде сьогодні. Саміт обіцяє бути найбільшим за всю історію заходу: в ньому візьмуть участь більше 100 міністрів туризму різних країн, у тому числі - Італії, ПАР, Росії, Тунісу, Єгипту, Чорногорії і т.д. Одним з основних спікерів на саміті стане виконавчий директор компанії Thomas Cook Манні Фонтенла-Ново (Manny Fontenla-novoa).
Однак варто помітити, що настрій в учасників виставки - скоріше «антикризовий». «Сьогодні я зустрічався з багатьма партнерами - більшість вважають, що пік кризи в туріндустрії пройдений, і налаштовані на зростання, - розповів «Турінфо»міністр туризму Єгипту Зохар Гарана. - Втім, я вважаю, що наступний рік також буде дуже складним ».
Росія представлена на WTM об'єднаним стендом загальною площею 258 кв. м. голова Комітету з туризму Москви Григорій Антюфеєв зазначив, що в порівнянні з минулим роком наш стенд не зменшився, і висловив надію, що наступного року він буде розширений.
Серед експонатів - понад 50 туркомпаній, в тому числі - «Інтурист», «Наталі турс», «Водоход», «Московське бюро подорожей» та інші, а також московський комітет з туризму, готелі і музеї Росії. Привертає увагу стенд РЖД з великою картою Росії та маршрутами залізниць.
«Цього року стенд більш потужний, ніж у минулому, - каже керівник департаменту туризму і розвитку компанії« Верум туризм »Наталя Захарова. - А взагалі приємно, що вже 2-3 роки Росія на WTM виглядає гідно ».
Учасники російського стенду відзначають, що ніякого кризового ефекту на виставці не відчувається. «Трохи менше народу, ніж минулого року, однак в чому це пов'язано - сказати складно, - вважає М. Захарова. - Можливо, справа в тому, що перший день від початку був призначений в основному для преси і тих ділових зустрічей, які були призначені заздалегідь ».
Основний потік професійних відвідувачів очікують сьогодні.
«За складом учасників змін немає, всі, хто був у минулому році, - приїхали і в цьому, - говорить Олександр Арутюнов, президент компанії« Інтурист ». - В основному, на WTM представлені не туроператори - комерційні структури, а країни, міста і регіони. А їм у період кризи нелогічно скорочувати площі - навпаки, треба збільшувати, щоб залучати більше уваги ».
Примітно, що серед основних спонсорів виставки, крім ПАР і Стамбула, значиться Національна грецька організація з туризму, яка підтримує міжнародний прес-центр.

 

Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 932 | Додав: chernigovec | Теги: TUI Travel, World Travel Market, Саміт глав міністерств | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar