Вівторок, 30-Квітня-2024, 17.06.35
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2010 » Липень » 1 » Єврокомісія має намір зберегти провідні позиції Європи у сфері туризму
19.10.03
Єврокомісія має намір зберегти провідні позиції Європи у сфері туризму
Єврокомісія оприлюднила сьогодні пропозиції щодо вдосконалення послуг у сфері туризму. Реалізація цих пропозицій має допомогти країнам ЄС зберегти за Європою статус світового лідера за туристичною привабливістю,
За даними Єврокомісії, тільки за підсумками 2008 року Європу відвідали 379 млн іноземних туристів, частка континенту складає близько 40 відсотків від загальної кількості туристичних поїздок у світі. Разом з цим, економічні явища, які спостерігаються у світі, вразили також і туристичний сектор, який є ринковим за своєю природою.
Пропозиції Єврокомісії враховують зміни, які відбулися останнім часом у поведінці туристів, а також такі фактори, як сезонність туристичної активності та тенденцію до "старіння" населення.
"Лісабонська угода вперше в історії створює спільне правове поле для розвитку європейського туризму. Це дозволяє нам працювати над політикою, яка повною мірою дозволить скористатися розмаїттям нашого туристичного сектору, послуги якого ми можемо запропонувати як європейським, так і неєвропейським туристам. Ми маємо зберегти за нашою туристичною галуззю передові позиції у застосуванні інноваційних рішень. Це буде важка робота, але наша мета - зберегти за Європою перше місце за туристичною привабливістю. Сьогодні ми виклали 21 пропозицію, яка має вивести європейську туристичну індустрію у 21 століття", - заявив з цього приводу віце-президент Єврокомісії з питань підприємництва і промисловості Антоніо Тайані (Antonio Tajani).
На сьогодні у сфері європейського туризму працюють 1,8 млн підприємств, переважно малого і середнього бізнесу. На цю сферу припадає близько 5,2% робочих місць на ринку праці та більше 5% від загальноєвропейського ВНП.
Пропозиції Єврокомісії передбачають впровадження інноваційних туристичних технологій та їх координацію в рамках єдиної технологічної платформи для всіх підприємств галузі, включаючи туристичні агентства і готелі. Іншим напрямком є подовження туристичного сезону з урахуванням особливостей різних категорій населення, їх вікової та соціальної диференціації, а також координація між країнами ЄС заходів з організації туристичної діяльності в дні шкільних канікул.
Для адаптації галузі до викликів 21 століття Єврокомісія пропонує посилити сектор соціологічних та ринкових досліджень, результати яких будуть використовуватися для розвитку туризму.
Велику увагу в згаданих пропозиціях Єврокомісія приділяє балансу між ціною та якістю туристичних послуг, затвердження європейського бренду "якісного туризму". Нарешті, туристична галузь у найближчому майбутньому має бути більше інтегрована до головних напрямків європейської політики та адаптована до фінансових інструментів Євросоюзу.

Джерело: Укрінформ
Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 791 | Додав: chernigovec | Теги: сфера туризму, туристичний продукт, Єврокомісія | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar