Неділя, 05-Травня-2024, 01.54.25
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2010 » Липень » 20 » Де зупинитися туристу в Чернігові?
14.36.32
Де зупинитися туристу в Чернігові?
Вартість апартаментів, двокімнатних та однокімнатних люксів, напівлюксів, одномісних та двомісних стандартних номерів в Чернігові – зазвичай вдвічі менша, ніж у столиці, при такому ж рівні обслуговування.
Найдешевший номер у готелі сьогодні можна зняти за 200 грн., найдорожчий – близько 1000 грн. (окрім президентського в ГТК «Придеснянський»).
Чернігівські готелі надають також комплексні послуги з організації харчування та змістовного дозвілля, конференц-сервіс. Саме тому наше місто все частіше обирають для проведення семінарів, тренінгів та ділових зустрічей, а потік туристів з Росії, Білорусі та інших регіонів України до Чернігова останнім часом збільшився. Про це 19 липня під час прес-туру чернігівських журналістів повідомили керівники готелів «Придеснянський» та «Брянськ». Представники ЗМІ побували також на будівельному майданчику в мальовничому місці поблизу Десни, де зводиться новий готель.

На вибір: готелі, приватні садиби, бази відпочинку

Як повідомила керівник Чернігівського туристично-інформаційного центру Тетяна Коржинська, на сьогодні послуги з короткотермінового розміщення в Чернігові пропонують 12 суб’єктів господарювання. Це готелі, заклади освіти (наприклад, Інститут післядипломної підготовки), дитячі Центри туризму та екскурсій - міський та обласний, бази відпочинку підприємств.
- Відповідно до даних управління статистики, готелі в Чернігівській області нині заповнені приблизно на 30%. Що стосується нашого міста, то ситуація дещо краща – заповненість складає близько 60%, - повідомила журналістам Тетяна Коржинська. – Однак в перспективі цих номерів не достатньо. Відповідно до Генерального плану розвитку Чернігова в нашому місті заплановане будівництво 9 нових готелів. На сьогодні маємо три недобудованих об’єкти: на Валу, на розі П’ятницької та Київської, а також на майданчику за готелем «Брянськ». Динаміка щодо будівництва є лише по одному - останньому об’єкту.
До речі, все частіше туристи цікавляться квартирами в центрі міста, а також приватними міні-готелями та садибами. Так що попит на такі послуги є. На даний момент в Чернігові діють чотири приватних садиби в передмісті. Вони готові розмістити до 10-12 осіб. Користуються попитом і бази відпочинку, розташовані на правому березі Десни за пішохідним мостом. Вони можуть прийняти до 30 осіб одночасно. Ціни в них – на рівні номерів підвищеної комфортності в чернігівських готелях.

Молодята обирають «Студію з джакузі»

Як переконалися журналісти, стабільно працює та добре зарекомендувало себе на цьому ринку КП ГТК «Придеснянський».
За словами в.о. директора закладу Любов Акінчиць, «переобладнання готелю відповідно до сучасних вимог не припиняється». На сьогодні тут готові до прийому гостей 60 номерів: стандартні, напівлюкс, люкс та апартаменти. Особливо вражають «Студія з джакузі» (цей номер користується стабільним попитом у молодят та тих, хто приїхав відпочити) та напівлюкси, оформлені в «японському» та «грецькому» стилях. В кожному з них є пряма телефонна лінія, кабельне телебачення, холодильник, ванна кімната. Номери підвищеної комфортності оснащені кондиціонерами, в них є також міні-бар, фен, халат, капці. При цьому їхня вартість останні чотири роки залишається незмінною!
До послуг гостей у «Придеснянському» кафе (саме тут харчувалися президенти, що зупинялися в готелі) та дві банкетних зали, в меню – блюда української та міжнародної кухні. Для проведення конференцій, семінарів, тренінгів, нарад, презентацій та ділових зустрічей готель пропонує комфортну конференц-залу. Приміщення обладнане сучасною відео- та оргтехнікою. Організувати змістовне дозвілля в Чернігові та області допомагає Інформаційно-туристичний центр, що діє в «Придеснянському».
Тут же можна отримати послуги з перекладу.

Сімейний відпочинок пропонує «Брянськ»

Ставку на розвиток в’їздного туризму на Чернігівщині робить і директор ЗАТ «Чернігівтурист» Сергій Дмитренко. Це підприємство – один з провідних туристичних операторів області, який обслуговує переважно організовані туристичні групи, а також робить ставку на сімейний відпочинок разом з дітьми. В цьому напрямку налагоджено тісну співпрацю з фірмами України, Росії та Білорусі. До їхньої уваги – різноманітні екскурсії по Чернігову та захоплюючі подорожі по області. Так, упродовж минулого року «Чернігівтурист» прийняв майже 13 тис. гостей та понад 11 тис. екскурсантів.
Один із структурних підрозділів підприємства – готель «Брянськ» (сертифікований на дві зірки). Останніми роками він зазнав серйозної реконструкції. Нині приємно глянути на відремонтований фасад корпусу, ресторану, упорядковану територію поблизу готелю. Було підвищено комфортність номерів, переобладнаний автокемпінг. Готель пропонує люксові двокімнатні та напівлюксові однокімнатні номери з двоспальним ліжком, двомісні та тримісні номери після євроремонту (всього 50 номерів)
Запровадження додаткових послуг (конференц-зала з відповідною оргтехнікою, сауна, перукарня, фотостудія, пункт обміну валюти, POST-термінал, послуги для автомобілістів, оренда теплоходу) дали змогу значно підвищити рівень обслуговування туристів та рейтинг підприємства взагалі.

В Чернігові незабаром з’явиться «соляна печера»

Останній об’єкт, який оглянули журналісти під час прес-туру, – готель, що будується в мальовничому куточку Чернігова неподалік р.Десна. Як повідомив заступник голови правління корпорації «Укртрансбуд» Ігор Рудницький, на сьогодні цей об’єкт готовий на 78%. Його сдача запланована на 31 грудня 2010. Це буде відомчий готельний комплекс корпорації «Укртрансбуд» на 50 номерів, який також буде приймати туристів.
- Будівля готелю монолітно-каркасна, в ній закладені всі найсучасніші розробки щодо телефонії, теплозбереження, кондиціонування, використані найновіші системи утеплення фасадів, - розповів Ігор Рудницький. - Всі номери компактні, в будівлі передбачена мінімальна кількість залів, коридорів. Кожен номер матиме плазмовий телевізор, комп’ютер і швидкісний Інтернет – все, що необхідно сучасній діловій людині, і буде облаштований за європейськими стандартами.
- Майбутній готель розрахований на клієнтів середнього класу, вартість номерів складатиме в середньому 50 у.о. До послуг гостей Чернігова він пропонуватиме кафе, ресторан, конференц-залу. Родзинкою закладу стане «соляна печера», розташована на першому поверсі. Це окрема кімната зі стінами із солі, де зроблять штучні сталактити, куди подається сухе повітря - для оздоровлення людей, які мають проблеми дихання. Назва закладу поки що тримається в секреті. З часом він обов’язково буде проходити сертифікацію й претендуватиме на «3 зірки».

Джерело: Вікторія Сидорова
"Високий Вал"
Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 1016 | Додав: chernigovec | Теги: Придеснянський, голелі Чернігова, Брянськ, готельне господарство Чернігова | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar