Субота, 27-Квітня-2024, 02.13.32
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Жовтень » 11 » "Чернігів Стародавній" на Міжнародному туристичному салоні «Україна-2009»
15.37.06
"Чернігів Стародавній" на Міжнародному туристичному салоні «Україна-2009»
натисніть для перегляду в повному розмірі...З 6 по 8 жовтня на території Міжнародного виставкового центру проходив XVI Міжнародний туристичний салон «Україна-2009».
Міжнародна турвиставка організованого компанією «Автоекспо» за підтримки Міністерства культури і туризму України та Державної служби туризму і курортів.
Цього року у туристичному салоні взяли участь близько 600 компаній з понад 40 країн світу: Австрії, Аргентини, Бразилії, Болгарії, Угорщини, В’єтнаму, Греції, Еквадору, Єгипту, Ізраїлю, Індії, Індонезії, Іспанії, Італії, Йорданії, Китаю. Кіпру, Маврикію, Македонії, Малайзії, Мексики, Об’єднаних Арабських Еміратів, Перу, Польщі, Румунії, Росії, Сейшельських островів, Словаччини, Словенії, Таїланду, Тунісу, Туреччини, України, Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії, Чилі, Швейцарії, Південної Африканської Республіки, Японії.
На урочистому відкритті турсалону Заступник Міністра культури і туризму України Юрій Зубко виголосив привітальне слово Прем’єр-Міністра України Юлії Тимошенко, а вітання від Міністра культури і туризму України Василя Вовкуна – Голова Державної служби туризму і курортів Анатолій Пахля, він побажав учасникам і гостям заходу наснаги та плідної роботи з розбудови сучасного ринку туристичних послуг в Україні.
У відкритті виставки також взяли участь Перший заступник Голови Державної служби туризму і курортів Ольга Соколова, заступник Голови Сергій Сьомкін та посли ряду країн, що були представлені національними стендами.
Турсалон продемонстрував розмаїття туристичних напрямків, які сьогодні пропонуються українським туристам, а також – світові тенденції та нові продукти щедрого на новинки туристичного ринку. Традиційно вагому частку експозиції складали національні стенди, які представляли туристичне багатство країн.
Велику зацікавленість серед туроператорів, журналістів та гостей виставки викликав семінар «Розвиток туристичної галузі в умовах кризи», який провела Перший заступник Голови Державної служби туризму і курортів Ольга Соколова.
На жаль, фінансова криза негативно позначилася на присутності на виставці регіональних туристичних організацій. Так, Чернігівщина була представлена лише Національним архітектурно-історичним заповідником «Чернігів стародавній» та управлінням інвестицій і туризму Чернігівської міськради. Представники заповідника, заступник генерального директора з наукової та культурно-просвітницької діяльності Алла Доценко та завідувач відділу науково-просвітницької роботи Надія Ватаву, зустрілися з всеукраїнськими та регіональними турорганізаціями, обговорили шляхи подальшої співпраці та представили різноманітну рекламну продукцію, де розповідається про архітектурні та історичні пам’ятки Чернігова.
До речі, вже наступного тижня, в наше місто планується приїзд дитячих груп з Полтавщини.
Національний заповідник «Чернігів стародавній» щороку бере участь у Міжнародних туристичних ярмарках, намагається активніше пропагувати туристичні маршрути міста та пам’ятки архітектури. І приємно відзначити, що цього року зросла кількість відвідувачів музейних об’єктів заповідника у порівнянні з минулим.
 
Джерело: Фалін Володимир
Категорія: Виставкова діяльність | Переглядів: 1219 | Додав: chernigovec | Теги: міжнародна виставка, туристичний салон, Україна 2009, Чернігів Стародавній | Рейтинг: 5.0/1
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar