П`ятниця, 19-Квітня-2024, 09.22.16
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Серпень » 7 » У Качанівці знімали фільм "Зачароване кохання-2"
15.08.21
У Качанівці знімали фільм "Зачароване кохання-2"
натисніть для перегляду в повному розмірі...Останнім часом для Качанівки Ічнянського району звичним явищем стали зйомки художніх фільмів у маєтку Тарновських. Із 10 до 17 липня російська студія ПРО-ТВ знімала там серіал «Зачароване кохання-2».
Про сюжет серіалу коротко розповіла асистент режисера Ліза Ащибеєва. У невеликому повітовому містечку безвісти зникають люди. Для розслідування в місто приїжджає дільничний міліціонер. У ході роботи до нього випадково потрапляє зошит з описом історичних подій. Це допомагає йому в розслідуванні.
Чому для зйомок обрали саме Качанівку? Ліза Ащибеєва сказала, що ця давня садиба підходить до історичного періоду, в який розвиваються події в серіалі (1832 рік).
В один із днів зйомок у Качанівці дійсно панувало XIX століття. Актори, одягнуті у вбрання того часу, про щось тихенько говорили між собою. Від центральної садиби палацу Тарновських один за одним від'їжджали фаетони. Десь збоку готувалися до зйомок на конях абреки. Коні були настільки красивими, що від них не можна було відірвати погляд. Їх привезли з київського кінного театру «Скіф», яким керує Сергій Комлєв. До речі, коли передивлялися на моніторі знятий епізод із кіньми, здавалося, що вони мчать дуже довго (такою сцену побачать і глядачі). Насправді ж під час зйомки коні скакали всього чотири метри.
У головних ролях серіалу — актори кіно Вадим Андреєв (відомий усім як майор Василюк із «Кадетів»), Олексій Шевченков, Михайло Філіппов, актор театру Івана Франка Євген Шах. Одну з головних жіночих ролей грає молода українська актриса Катерина Шпіца.
З акторами я познайомилася після зйомок одного епізоду, коли вони відпочивали. Тим часом тривала підготовка майданчика для наступної сцени. Я поцікавилася їхніми враженнями від нашого національного історико-культурного заповідника, в якому вони провели цілий тиждень.
Вадим Андреєв:
— Природа чудова! Вранці, коли тільки сходить сонце, верхівки дерев якісь особливі. А промені від нього — ніби золоті нитки, що затерлися серед дерев. Хіба таке диво можна побачити в місті?
Олексій Шевченков:
—  Останнім часом я знімався в багатьох фільмах. Так уже склалася доля, що мене запросили на зйомки цього фільму в Україну. По приїзді сюди мені здалося, що я потрапив у казку. Чудовий краєвид, а тихо як! Пташки співають, ніхто нікуди не поспішає, як ми в галасливих містах. Ось побачите — фільм вам сподобається, бо тут чудова енергетика.
Актори в один голос говорили, що їм настільки подобається в Качанівці й настільки легко тут працюється, що навіть не треба було робити багато дублів — майже все виходило з першого. Знімальна група працювала з восьмої ранку й до пізнього вечора, бо старалася завершити зйомки в Качанівці за тиждень. Творці фільму хочуть якнайшвидше його зняти й випустити на екрани. Планується, що глядачі побачать фільм восени чи взимку цього року.
Поки тривали зйомки, актори жили у Прилуках, в однойменному тризірковому готелі. За словами його адміністраторки Олени Шевченко, вони не вимагали якихось особливих умов, їх усе влаштовувало.
— Це дуже привітні й чемні люди, легко йшли на контакт, залюбки фотографувалися з персоналом готелю, роздавали автографи, — розповіла Олена Шевченко.
Попри щільний графік зйомок, Вадим Андреєв встиг прогулятися Прилуками. Його бачили біля пам'ятника Миколі Яковченку на Театральній площі. Місцеві жителі, звичайно ж, кинулися фотографувати зірку на мобільні телефони й просити автографи. Актор нікому не відмовив.
 
Джерело: gorod.cn.ua
 
Категорія: Суспільство | Переглядів: 1882 | Додав: chernigovec | Теги: Качанівка, Зачароване кохання-2, фільм | Рейтинг: 2.0/2
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 1
avatar
1 Мія • 16.58.57, 06-Жовтня-2009
Кульне кіно!=)гггг!=)(
ComForm">
avatar