Неділя, 05-Травня-2024, 13.29.55
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Серпень » 6 » Близиться осінній Ukrainian Travel Forum 2009
12.53.55
Близиться осінній Ukrainian Travel Forum 2009
натисніть для перегляду в повному розмірі...Асоціація лідерів турбізнесу України та компанія «Алту-Експо» інформують про підготовку до Третьої Міжнародної виставки-форуму «Ukrainian Travel Forum 2009»
Виставка традиційно пройде в Українському домі в Києві з 28 по 30 вересня 2009 року. Формат заходу також передбачає бізнес-спрямованість, яка виправдала себе в попередні сезони і забезпечила високу впізнаваність UTF серед туристичної аудиторії.
Організатори готують безліч приємних новинок, зокрема активну участь в осінньому Ukrainian Travel Forum візьмуть нові бізнес-об'єднання.
Буде розвиватися співробітництво вітчизняних туроператорів з турецькими готелями в рамках партнерської програми «Туроператори-Готелі», яка визначила нові можливості і для інших країн.

Новинки
Спільно з туроператором «Туртесс Тревел» на «Ukrainian Travel Forum 2009» буде представлена експозиція Єгипту, яка значно перевершить за розмірами партнерську експозицію туроператора на весняному форумі.
Вітчизняні туроператори та турагенти отримають можливість налагодити прямі контакти з представниками влади та отельерами адміністративного району Туреччини - Бодрум. У партнерстві з туроператором «Тез Тур» Бодрум вперше буде презентований на виставці як один з найбільш цікавих регіонів Туреччини.

Географія і економіка
Якщо нинішньої весни в UTF крім українських компаній взяли участь представники Польщі, Росії, Сінгапуру, Індонезії, Туреччини, Франції та Італії, то на майбутній осінній форум мають намір прибути представники туристичної галузі країн Балтії.
На сьогодні проводяться в рамках UTF події є найкращим інструментом залучення іноземних інвестицій в Україну, стимулюючи розвиток туристичного бізнесу як в нашій країні, так і країні контрагента, забезпечуючи прогрес, рух вперед.

Комунікація по-туристичному
Незважаючи на молодість проекту UTF зарекомендував себе як стратегічно необхідний захід у туристичному бізнесі України. Це продовжує залучати на Ukrainian Travel Forum нових учасників туристичного ринку з України та представників зарубіжної туріндустріі, особливо країн Європи та Азії. Грамотна побудова графіка навчальних заходів, оптимальне співвідношення майстер-класів та експозицій компаній-учасників сприяють продуктивній роботі і появі міжнародних бізнес-проектів. Усі заходи обіцяють бути цікавими як з точки зору отримання актуальної інформації про розвиток туріндустріі, так і з позиції налагодження нових партнерських відносин з провідними операторами галузі.
Можливості по обміну професійними навичками та досвідом, пропоновані UTF, не мають собі рівних. Формат форуму - чистий приклад В2В-комунікацій між суб'єктами туристичної діяльності України та інших країн. Верная ставка на формат події була зроблена організаторами, коли вони зосередили свої зусилля на розвитку зв'язки «туроператор + турагент - для туриста». Саме конструктивний діалог між туроператорів та турагентів є ключовою метою учасників і гостей події. Живе спілкування менеджерів і директорів Турагенство і туроператорів стало незаперечним відзнакою UTF від інших гідних подій туристичного ринку України.
Сезон «Осінь-зима 2009» відкривається разом з UTF. Форум має намір показати: туристична галузь не тільки гідно переживає складний період, але і має всі передумови для збереження добрих тенденцій розвитку.

Довідка: Перший Ukrainian Travel Forum проходив з 29.09 по 01.10.2008. Місце проведення - Український дім. Кількість зареєстрованих учасників UTF 2009 становить понад 5 тис., на UTF 2008 їх було близько 3 тис.

Ілона Абакумова
«Українська туристична газета»

Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 1185 | Додав: chernigovec | Теги: Виставка, Алту-Експо, Ukrainian Travel Forum 2009, UTF | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar