Вівторок, 14-Травня-2024, 11.57.11
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Липень » 28 » Міжнародний рок-фестиваль "Славське рок-фест - 2009": незабаром відкриття
11.41.44
Міжнародний рок-фестиваль "Славське рок-фест - 2009": незабаром відкриття

натисніть для перегляду в повному розмірі...31 липня – 2 серпня в селищі Славське, що на Львівщині проходитиме Третій міжнародний фестиваль «Славське-рок». Подія обіцяє бути не менш яскравою, ніж в попередні роки. Окрім відомих українських рок-команд, в лайн-апі фесту будуть виступати лідери європейського рок-простору.

Гості фестивалю
Головною подією «Славське-рок 2009» стануть виступи хед-лайнерів на вечірній сцені, серед котрих німці «Mamasweed» і «Officer I am High», латиші «Screampiece», білоруси «N.R.M.» та культовий польський колектив «Czerwone Gitary». Українську рок-культуру представлятимуть «Плач Єремії», «Жаба в Дирижаблі», «Коло Хмар», «Пан Пупець», «Біла Вежа», «Очеретяний кіт», «Далай Лама». Рок-гурти виступатимуть на Денній (в центрі селища біля клубу) та Вечірній (на селищному стадіоні) сценах. Ведучі фестивалю на Вечірній сцені – Росава та Місько Барбара («Мертвий Півень»).

Творчі майстерні
Цього року за 10 днів до початку фестивалю розпочнеться Міжнародний симпозіум керамістів. Учасниками симпозіуму стануть естонці, литовці, поляки, українці. Симпозіум буде проходити під назвою «Біле дерево». За 3 дні до фестивалю неподалік від головної сцени на острові буде робитись пічка, в котрій з суботи на неділю будуть обпалюватись керамічні вироби, зроблені напередодні. Процес обпалювання являтиме собою яскраве дійство. А в неділю відбудеться урочисте відкриття виставки керамічних виробів. Крім цього, протягом фестивалю керамісти проводитимуть майстер-класи з гончарства на гончарських кругах. Всі бажаючі можуть долучитись до цього дійства і спробувати щось зробити своїми руками. Також будуть проходити художні виставки та вернісажі. А фотолюбителі зможуть проявити свою креативність і техніку на конкурсі «Карпатський снеп-шот».

Квести для найактивніших
Для найбільш кмітливих та активних буде проводитись квест зі спортивного орієнтування по одній з гір. Також всі бажаючі зможуть відвідати заняття у велошколі, взяти участь в організованому велосипедному маршруті, подивитись або виступити на показових виступах з фрірайду, ол-маунтінг байкінга на схилах гори Тростян. Незмінний партнер фестивалю – велоклуб «Партизан» організує велопрогулянки.

За чисте життя
Значну увагу фестиваль приділяє екологічній програмі. Програма за підтримки Міжнародної організації WWF підніматиме теми зміни клімату, проблеми утилізації сміття, питання генно-модифікованих продуктів, тощо. Організатори планують провести виставку та конкурс еко-плакатів, підбірку найкращих еко-плакатів світу. Будуть зроблені інсталяції зі сміття, або так звані еко-інсталяції. Також в клубі будуть демонструватись фільми на еко-тематику, один з яких - «Home» Люка Бессона, що недавно вийшов на екрани.
Крім того Всеукраїнський кінофестиваль «Відкрита Ніч» покаже вибрані кінороботи.

Проживання
Місцеві жителі за досить помірними цінами нададуть Вам хороші умови для проживання у своїй садибі. Наприклад, за 30 грн. з людини за добу Ви зможете жити в приватній садибі з душем, кухнею, сауною. Можна за трохи вищу ціну поселитись там, де Вас ще й нагодують. Ну, або домовитись про це за додаткову плату. Бронювати номери для проживання під час фестивалю краще вже зараз. Оргкомітет фестивалю може допомогти Вам зорієнтуватись у цій нелегкій справі! Крім того, завжди можна розбити заздалегідь взятий намет і жити в ньому.

Як доїхати
Добратись до славного фестивального містечка можна потягом. Зі столиці, наприклад, кожного дня йде багато потягів до станції Славське. Якщо ж Вам зручніше їхати з столиці Галичини – міста Левів, то у Вас буде значно ширший спектр вибору транспорту: можете поїхати маршрутним автобусом з автовокзалу, котрі від’їжджають щопівгодини. Або можете скористатись послугами залізниці. Зі Львова до Славського потягом їхати трохи більше двох годин. З Києва – близько 13-ти.
Вартість квитка на всі 3 дні фестивалю: 75 грн., студентам - 50 грн.

Джерело: Вголос про туризм

Категорія: Анонси подій | Переглядів: 1060 | Додав: chernigovec | Теги: рок-фест, Славське | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar