Неділя, 28-Квітня-2024, 16.14.14
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Анонси подій [222]
Всеукраїнські заходи [96]
Туристические отчеты [23]
Виставкова діяльність [81]
Знаменні дати [67]
Конкурси, змагання [48]
Новини турбізнесу [496]
Новини Євро 2012 [80]
Події міста [215]
Регіональні заходи [215]
Церкви Чернігівщини [13]
Суспільство [83]
Сторінки історії [153]
Оголошення [66]
Реклама
Новости туризма
Останні статті
Мы Вконтакте
Посилання

Новое на форуме
Туристичні блоги
Фото Чернігівщини
Статистика

Яндекс.Метрика

Пошук
Головна » 2009 » Травень » 22 » Про стан туристичної галузі Корюківського району.
15.04.23
Про стан туристичної галузі Корюківського району.
натисніть для перегляду в повному розмірі...20 травня цього року управлінням культури і туризму облдержадміністрації за сприяння Корюківської райдержадміністрації було проведено перевірку стану готовності закладів харчування та розміщення туристіву Корюківському районі на початок нового туристичного сезону. До перевірки долучилася начальник відділу культури і туризму Корюківської райдержадміністрації – Бабич Л.М. та заступник голови Корюківської райдержадміністрації – Кун А.І.
В ході перевірки було оглянуто експозицію історичного музею, спортивний комплекс «Олімп», готельно-туристичний комплекс “Слов’янський”, у складі якого готель «Полісся» та міні-готель «Теремок», заклади харчування «Хуторок» та «Фламінго», міні-готель у с. Бреч «Мисливський будинок», Корюківське міжрайонне управління водного господарства.
Корюківський район має розгалужену мережу автошляхів, залізничне сполучення, ефективний телефонний та мобільний зв’язок, включаючи Інтернет. Безумовним флагманом серед підприємств області є відкрите акціонерне товариство “Корюківська фабрика технічних паперів”, продукція якого відома у світі під маркою “Слов’янські шпалери”. Тут можна почерпнути багато чого корисного для себе щодо ведення виробництва і бізнесу.
Корюківка була заснована в 1657 році козаком Омеляном Карукою, звідси і назва міста. Збереглися до нашого часу дві пам’ятки архітектури – Перелюбська Олександра Невського (1826р.) та Жуклянська Покровська (1900р.) церкви. Остання є і цінною архітектурною спорудою. Схожі мають тільки міста Санкт-Петербург і Волгоград.
Головна історична пам’ятка району – Меморіал на честь героїчного опору жителів Корюківки фашистським загарбникам, присвячений Корюківській трагедії, під час якої 1-3 березня 1943 року загинуло 6700 чоловік місцевого населення. У роки Великої Вітчизняної війни на території району діяло партизанське з’єднання двічі Героя Радянського Союзу О.Ф.Федорова. Багато відомих людей додають слави Корюківщині, серед них і майстер музичних інструментів та кобзар О.С.Корнієвський, металург В.П.Довгопол, народний артист України В. Розстальний, скульптор З.М.Віленський. Корюківчанам є чим і ким гордитися. Про це гості району можуть дізнатися з експозиції Корюківського історичного музею.
Спортивний комплекс “Олімп” – гордість корюківчан. Велика кількість різноманітних сучасних тренажерів у поєднанні з дуже помірними цінами справляють враження.
Готельно-туристичний комплекс “Слов’янський” у місті Корюківка запрошує всіх бажаючих на активний відпочинок та оздоровлення природними можливостями – численними голубими водоймами, чистими впорядкованими джерелами.
Бар “Хуторок” завжди запропонує Вам відпочити біля відкритого вогню, оригінального каміна, скуштувати фірмових дерунів та м’яса. Приміщення цього бару облаштовано в народних традиціях.
Хочете в “Мисливський будиночок”, що біля витоків річки Бреч і однойменного села? Будь ласка! Тут створені сучасні умови для повноцінного відпочинку – три двоспальні номери з усіма зручностями, кухня, камінний зал із музичними інструментами, сауна, чудовий басейн, тренажери, супутникове телебачення, гараж із технікою для прогулянки – квадрациклами, скутерами, велосипедами, лижами, конями. Для бажаючих постійно проводяться заняття кінним спортом для здобуття навичок верхової їзди. Поряд – мисливські угіддя та зариблені озера.
Загалом, перевірка показала, що Корюківський район повністю готовий до нового туристичного сезону та готовий приймати гостей та туристів у великій кількості.
Експозиція історичного музею
 
Спортивний комплекс «Олімп»
 
Корюківська фабрика технічних паперів
 
Заклад харчування «Хуторок»
 
Заклад харчування «Фламінго»
 
Міні-готель «Теремок»
 
Корюківське міжрайонне управління водного господарства
 
Ранчо для катання на конях
 
“Мисливський будиночок”
 
 
Валентин Воробей
(провідний методист відділу розвитку туризму)
Фото автора
Категорія: Новини турбізнесу | Переглядів: 1193 | Додав: chernigovec | Рейтинг: 0.0/0
Новости по теме: Вічна пам'ять Героям Чернігівщини. Відео
Программа открытия туристического сезона 2015 в Чернигове
Обговорено перспективи розвитку туризму в Україні і на Чернігівщині під час війни на Донбасі
В Чернигове обсудят угрозы и перспективы развития туризма в условиях военной агрессии РФ
В художньому музеї відбувся благодійний концерт на підтримку української армії
Чернігівщина вшанувала 97-у річницю бою під Крутами. Фоторепортаж
План заходів з нагоди відзначення 97-ї річниці бою під Крутами
29 січня - всі у Крути
Сегодня Сосницкий литературно-мемориальный музей А. П. Довженко празднует свое 55-ти летие
Загадочная Черниговщина: от Сновянки до Мезина. Фоторепортаж
Верховная Рада Украины хочет изменить существующий закон о туризме
В Киеве состоялись сборы Черниговского землячества 2015
У Чернігівському історичному музеї відкрилася нова експозиція про бійців АТО
Гетманская столица приглашает на Рождество в Батурин
На Різдво у Чернігові відкриється фестиваль «Чернігівська коляда - 2015»
Погода, Новости, загрузка...
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar